Appartement - Kinderopvang - Voorzieningen - Activiteiten

HomeLa Norma in winter & zomerAccomodatieKinderenOmgevingBeschikbaarheidFoto'sContactRoute

Gezellige vakantie voor gezinnen met jonge kinderen

Het appartement is bijzonder geschikt voor een gezin met kinderen. In het appartement is een kinderstoel en campingbedje aanwezig. Eén stapelbed is aangepast voor kleuters. Het appartement heeft ’s zomers uitzicht op de speeltuin en ’s winters op de peuter-/ kleuterskiweide.

De gecertificeerde ‘Club Enfant’ (opvang) voor kinderen van 3 maanden tot 10 jaar is gelegen op 20 m afstand van het appartement (rode kruisje is appartement). Een ochtend of middag naar deze opvang is zeker geen straf: de Club Enfant is vermaard om haar leuke activiteiten en vriendelijke begeleiders!

In het dorp zijn diverse kindvriendelijke restaurantjes. Voor tieners zijn er een paar leuke cafés en een kleine discotheek.

In het autovrije dorp kunnen kinderen veilig hun gang gaan en spelen in de gezonde buitenlucht. Er is een speeltuin en een buitenzwembad (waterschoentjes meenemen) met glijbaan. Ook in de omgeving van La Norma zijn dingen te doen met kinderen: bezoek aan de forten, waterval, glasblazer, avonturenpark in Termignon etcetera. Meer hierover...